Palvelut

Klassinen hieronta
Mobilisoiva klassinen hieronta edistää nivelten liikkuvuutta. Erilaiset liikeratojen rajoitukset haittaavat tai aiheuttavat kipua päivittäisissä toiminnoissa, työssä, harrastuksissa tai nukkuessa. Klassiseen hierontaan yhdistetty nivelmobilisaatio lievittää kipua ja puutumisoireita. (Mari ja Noora)
Yhdistelmähoito
Yhdistelmähoidossa käyn läpi asiakkaan tarpeet ja niiden perusteella hyödynnän erilaisia tekniikoita saavuttaakseni parhaan mahdollisen lopputuloksen. Hoito tehdään yksilöllisesti alkututkimuksen perusteella ja suosittelen vähintään 90 min aikaa. (Mari)
Trigger -hieronta
Trigger -hieronta saa nimensä englannin kielen sanasta “trigger”, joka tarkoittaa laukaista. Hoito siis laukaisee lihasjännityksen. Hieronnassa hoidetaan lihasten, lihaskalvojen sekä lihasten kiinnityskohdissa olevia jännittyneitä ja kipeytyneitä alueita rauhallisesti hieromalla ja painelemalla. Trigger -hieronta laukaisee lihaksessa ja sen ympäristössä olevaa jännitystä ja näin hoidon jälkeen käsiteltävä alue tuntuu raukealta. (Mari)
Nelikätinen hoito
Nelikätisessä hoidossa yhdistämme samaan hoitoon eri tekniikoita kuten hermostoa rauhoittavaa liikettä, paineluhierontaa, tantrista energiahoitoa ja ayurveda-hierontaa sekä maskuliini- että feminiini energiaa. Kaikki nämä tekevät tästä hoidosta hyvin erityisen ja ainutlaatuisen, lempeän, voimakkaan ja syvän. Hoito voidaan tehdä vaatteiden päältä tai iholle runsaalla öljyllä. Valittavanasi 60/90/120min hoito. (Mari ja Marek)

Raskaushieronta
Lastenhieronta
Lastenhieronta koskee ikäluokkaa taaperoista alle 10- vuotiaisiin. Enenevissä määrin kohtaan työssäni lapsia joilla voi olla päänsärkyä, niskan ja hartian ja selän ongelmia lisääntyneestä ruutuajasta johtuen. Ergonomiaan kannattaa kiinnittää huomiota. Hieronnasta saa apua lapselle myös levottomuuteen, jännittyneisyyteen, vaelteleviin kipuihin tai esim.skolioosin tai muun toispuoleisuuden aiheuttamiin kireyksiin. ( Mari )
Vauvahieronta
Lempeää vauvahierontaa voidaan antaa jo heti vastasyntyneelle, kuten jo isommallekkin vauvalle. Hieronnassa käytetään ihoa stimuloivia otteita öljyllä hieroen käyden läpi vauvan keho varpaista päähän saakka. Hoito tehdään vauvan ehdoilla, joten imetystaukoja voidaan tarvittaessa pitää. Annan vyöhyketerapeuttiset kotihierontaohjeet erityisesti jalkapohjien osalta, jotta vauva ja perhe saisi parhaimman mahdollisen avun. Vauvahierontaa kannattaa harkita, jos vauva on levoton tai kärsii koliikista, vatsanväänteistä, univaikeuksista tai allergiasta. (Mari)

Laaja-alainen vyöhyketerapia
Laaja-alaisen vyöhyketerapian eli refleksologian juuret tulevat tuhansien vuosien takaa, jolloin ihmiset ovat hoitaneet toisiaan jalkapohjien sekä kehon heijasteiden kautta. Jopa 5000 vuotta vanhoja piirroskuvia toisiaan hierovista ihmisistä on löydetty mm. Kreikasta, Intiasta, Kiinasta ja Etelä-Amerikasta. Refleksologiaa on vaikea tutkia tieteellisesti, koska kokemukset ovat aina omakohtaisia.
Refleksologialla on saatu apua useisiin ongelmiin esim. unettomuus, stressi, migreeni, paniikkioireet, hormonaaliset epätasapainotilat, päänsärky, erilaiset aineenvaihdunnan ongelmat sekä lihas-ja nivelvaivat. Vyöhyketerapian vaikutukset tuntuvat kehossa usein muutamien hoitojen jälkeen, jolloin kehon tukokset avautuvat ja energia kehossa pääsee virtaamaan esteettömästi. Yleisiä tuntemuksia heti hoidon jälkeen: kevyet jalat, rentoutuminen, aineenvaihdunnan vilkastuminen, ohimenevä päänsärky, vastustuskyvyn parantuminen, tietoisuus kehosta ja hengittämisestä. (Mari)